top of page

ACTİE

Alles wat je nodig hebt

foto10_shatush_na_vyushchiesya_volosy_chetyre.jpg

 WASSEN KNIPPEN FOHNEN V.A.€ 30

c966ae8dc29d0114cf11162654f165a7.jpg

 DAMES WASSEN KNIPPEN €19,99

Hair Color

UITGROEI VERVEN WASSEN KNIPPEN FOHNEN € 55

ACTİE

Alles je wat nodig hebt

depositphotos_107797360-stock-photo-hairdresser-cutting-hair.jpg

HEREN(TIJDELIJK) KNIPPEN € 15

Hair Washing

  HEREN WASSEN KNIPPEN €17,50  

R.jfif

OLAPLEX V.A. € 15

TEAM

Untitled

Hairstylist

 Meer dan 15 jaar ervaring super en accuraat advies,Dit is het adres waar u zich het beste zult voelen.Opgeleid vanuit Turkije en jarenlang ervaren Kapperszaak.Oscar,die binnen onze organisatie als kapper werkzaam is, is bekwaam en iedereen die een afspraak met hem maakt geeft aan dat hij met grote toewijding zijn werk perfect doet.  Omdat hij een uniek getalenteerde en vindingrijke naam is, worden klanten die ooit bij hem komen stamgasten.  Maak nu een afspraak en ontdek welke diensten zij u kunnen bieden.

IMG-20221025-WA0000.jpg

Hairstylist

Meer dan 15 jaar ervaring super en accuraat advies,Dit is het adres waar u zich het beste zult voelen.Opgeleid vanuit Turkije en jarenlang ervaren Kapperszaak.Ozzy,die binnen onze organisatie als kapper werkzaam is, is bekwaam en iedereen die een afspraak met hem maakt geeft aan dat hij met grote toewijding zijn werk perfect doet. Omdat hij een uniek getalenteerde en vindingrijke naam is, worden klanten die ooit bij hem komen stamgasten. Maak nu een afspraak en ontdek welke diensten zij u kunnen bieden.

OIP (1).jfif

DEUR IS OPEN

We wachten op jullie

  • Maandag t/m Zaterdag  9.00 tot 19.00 Vrijdag 9.00 tot 21.00 Zondag 11.00 tot 19.00

3ejZQFLqXedKXKhURftPy84eomd8RrXz7cdRVqibg7x2e179TzPTT4hwxZnuTobSeneJ1UoUZ6yYFX1PbBpLJbYQWg

Wij bieden u de best mogelijke ervaring

Als www.byoscarkapper.nl doen we ons best, en nog meer, om ervoor te zorgen dat onze gewaardeerde klanten de best mogelijke ervaring hebben vanaf het moment dat ze bij ons binnenlopen tot het moment dat ze deze unieke kapsalon verlaten. Neem even de tijd om ons beleid door te nemen om te begrijpen hoe we werken. Zitten er vragen in je hoofd? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Smiling Woman

ANNULERINGEN OP HET LAATSTE MOMENT

Wat je moet weten

Bij www.byoscarkapper.nl doen we ons best om ervoor te zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Laat het ons weten als u uw afspraak moet annuleren of wijzigen. Als u ons dit minder dan 24 uur voor uw afspraak laat weten, zijn we genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen en kunnen we niet garanderen dat we u naar een ander tijdstip kunnen verplaatsen. Meer weten? Contact nu.

BERGEN OP ZOOM

Wouwsestraat 19 4611/PK Bergen op Zoom

(+31) 6 25 36 75 54

  • Facebook

Bedankt voor u bericht

3d1e48c82712281725d33bb7b85cdf4f.jpg
Three Models

OVER ONS

Een kapsalon die alle diensten van A tot Z aanbiedt

We bieden ongeëvenaarde schoonheidsservices en respecteren tegelijkertijd de drukke schema's van onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat je er zo snel mogelijk prachtig uitziet. Al jaren heeft ons team van experts het tot hun missie gemaakt om onze klanten er geweldig uit te laten zien en zich geweldig te laten voelen. Neem nu contact met ons op en kijk wat ons team van gekwalificeerde professionals voor u kan doen. Of maak gebruik van onze reserveringsvrije onderhoudsservice door onze locatie direct te bezoeken.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page